Evenement beveiliging Amsterdam, bij ons moet u zijn!

Evenement beveiliging Amsterdam | Organiseert u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om uw beveiliging te verzorgen? Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan beveiligingswerkzaamheden, waaronder evenementen beveiliging Amsterdam. Wanneer u onze beveiligers inhuurt, kunt u kwaliteit en vakmanschap verwachten. Al onze medewerkers zijn getraind evenement beveiligers en hebben veel ervaring in verschillende soorten evenementen.

Van gastenlijst tot drugscontrole

Evenement beveiliging AmsterdamEr zijn veel verschillende soorten evenementen. Van kleinschalige bedrijfsfeesten tot grootschalige festivals. Daarom heeft elk soort evenement zijn eigen aanpak nodig. Samen met u kijken wij graag naar een geschikte strategie om de beveiliging van uw evenement te verzorgen. Onze medewerkers hebben veel ervaring in verschillende soorten beveiliging. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Toegangscontrole
  • Beheer gastenlijst
  • Surveillance rondes
  • Podium beveiliging
  • Drank- en drugscontrole

Kwaliteit voor de juiste prijs

Wanneer wij de beveiliging op uw evenement mogen verzorgen kunt u van ons kwaliteit verwachten. Al onze medewerkers zijn getrainde evenement beveiligers en hebben jarenlange aantoonbare ervaring in het beveiligen van verschillende soorten evenementen. Of u nu een kleinschalig (besloten) evenement organiseert of een groot dance feest, onze medewerkers staan klaar om uw veiligheid en die van uw gasten te garanderen. Wanneer wij voor u aan de slag mogen maken we altijd vooraf met u een plan. In dit plan zijn verschillende risicofactoren opgenomen die evenement beveiliging met zich meedragen. Daarnaast zorgen wij dat u de juiste prijs betaald voor uw evenement. Evenement beveiliging Amsterdam, bij ADS security zit u altijd goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over evenement beveiliging Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag om een passende offerte te maken. Mogen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe klant?