Datacenter beveiliging

Datacenters beheren grote hoeveelheden gevoelige bedrijfsinformatie en bevatten veel kostbare apparatuur. Het is daarom van belang om deze datacenters niet alleen virtueel, maar ook fysiek te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. ADS security is gespecialiseerd in de fysieke bescherming van datacenters. Wij werken uitsluitend met zeer bekwame en ervaren medewerkers en zijn de juiste partner op het gebied van datacenter beveiliging. ADS security is actief in de regio Amsterdam en omstreken.

Onze werkwijze en medewerkers

Op basis van uw organisatie, datacenter en visie selecteert ADS security medewerkers die hier optimaal op aansluiten. Al onze medewerkers zijn bekwaam en ervaren. Ze beschikken over de algemene en verplichte beveiligingsdiploma’s, maar ook over de juiste technieken en vaardigheden. Daarnaast zijn ze uiterst goed getraind. Wanneer er zich eventuele calamiteiten voordoen, kunnen zij deze efficiënt en discreet oplossen. Tot slot zijn onze medewerkers in het bezit van een BHV- en een EHBO-diploma, zodat zij altijd te hulp kunnen schieten bij noodgevallen.

De voordelen van ADS security

Wanneer u kiest voor ADS security, dan kiest u voor een aantal voordelen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Kwaliteit in beveiliging
  • Jarenlange ervaring
  • Breed dienstenpakket
  • Flexibel, met een uitgebreid netwerk

Overige diensten, naast datacenter beveiliging

ADS security is niet alleen gespecialiseerd in datacenter beveiliging. U kunt ook bij ons terecht voor een aantal andere diensten:

  • Objectbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Receptiediensten
  • Mobiele Surveillance

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die ADS security te bieden heeft op het gebied van datacenter beveiliging? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook mailen naar info@adssecurity.nl of bellen naar 020-3314969.

En wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uitgebreid ingaan op al uw wensen, vragen en suggesties? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Samen met u komen wij dan tot een degelijk en efficiënt beveiligingsplan op maat, dat de veiligheid van uw organisatie, datacenter of evenement waarborgt.