Mobiele surveillance

Ondanks dat u er niet aan moet denken, kan het voorkomen dat onbevoegden uw terrein of bedrijfspand betreden. Zeker wanneer er waardevolle spullen op uw terrein of in uw bedrijfspand staan, is bezoek van buitenaf onwenselijk. En in sommige gevallen kan dit zelfs gevaarlijk zijn. Om dergelijke problemen te voorkomen, biedt de mobiele surveillance van ADS Security uitkomst. Onze surveillanten houden toezicht op terreinen en rondom gebouwen en controleren op deze manier of er geen ongewenste bezoekers zijn. Deze werkzaamheden voeren wij uit in Amsterdam en omstreken. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Purmerend en Almere.

Verschil tussen mobiele surveillance en beveiliging

Het voornaamste verschil met beveiliging is dat mobiele surveillance niet permanent is. Wanneer uw terrein of bedrijfspand niet continu beveiligd hoeft te worden, bijvoorbeeld omdat dit niet effectief of gewenst is, dan biedt het inschakelen van mobiele surveillance uitkomst. De surveillanten zullen uw terrein of bedrijfspand meerdere keren, op wisselende tijden, controleren. Door op wisselende tijden te surveilleren, is het voor eventuele inbrekers of andere ongewenste bezoekers moeilijker en risicovoller om uw terrein of pand te betreden. De surveillerende taak die wij uitvoeren, wordt overigens ook vaak gekoppeld aan alarmsystemen. Dit betekent dat alarmmeldingen ook worden opgevolgd door onze surveillanten.

Overige beveiligingsdiensten

Naast surveillerende werkzaamheden kunt u ADS Security ook voor andere vormen van beveiliging inschakelen. Onze beveiligingsbeambten zijn namelijk ook gespecialiseerd in:

  • Objectbeveiliging
  • Datacenterbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Receptiediensten

Kwalitatieve dienstverlening bij ADS Security

Onze beveiligers en bewakers zijn niet alleen bekwaam en ervaren, ze zijn ook gekwalificeerd en getraind. Hierdoor kunnen wij u een dienstverlening van hoge kwaliteit bieden. Bovendien hebben al onze beveiligingsbeambten een EHBO- en BHV-diploma. Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is betrouwbaarheid. Daarom staan integriteit en de naleving van uw normen en waarden hoog in het vaandel bij onze werknemers.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van mobiele surveillance, of over de andere beveiligingsdiensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook mailen naar info@adssecurity.nl of bellen naar 020-3314969. Wij helpen u dan graag verder met een beveiligingsplan op maat, dat uiteraard naadloos aansluit op uw wensen.