Bedrijven

Bewaking en beveiliging voor bedrijven

ADS security bedient bedrijven wat betreft veiligheid en bewaking. Kampt uw bedrijf met een veiligheidsprobleem, zoekt u beveiligers voor de organisatie van een evenement of een andere activiteit? In de huidige tijd is veiligheid van groot belang. Niet alleen voor uw producten of de veiligheid van uw klanten of opdrachtgevers. Des te meer ook voor het gevoel van de mensen die er aanwezig zijn. Een onbezorgde klant neemt makkelijker producten af en u wilt ook niet dat medewerkers zich angstig hoeven te voelen.

Persoonlijk advies

Bedrijven-beveiliging-bewakingTijdens een afspraak informeren wij u graag persoonlijk. U bent dan in de gelegenheid wensen, vragen en suggesties kenbaar te maken. ADS security is ervaren in beveiliging en bewaking en kan snel inschatten welke vormen van veiligheid aansluiten. Wij stellen een prima plan voor u op. Neem graag contact op met ons, voor een verdieping in uw vraagstuk.

Veiligheid

Als beveiligingsorganisatie bewaken wij de veiligheid van personen, goederen en zijn inzetbaar om te waken tegen verstoring van orde en rust in gebouwen en op terreinen. Wij hebben jarenlange ervaring in beveiliging en bewaking. Met een breed dienstenpakket hanteren wij een flexibele en marktgerichte werkwijze. Kwaliteit in beveiliging en bewaking, daar gaat om. Bovendien gaan wij efficiƫnt en discreet te werk.

 • Wij bieden een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.
 • Wij hanteren een flexibele instelling en hebben een uitgebreid netwerk.
 • Kwaliteit staat bij ons voorop!

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor beveiliging voor bedrijven? Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact op met ADS security. Bel 020-3314969 of mail info@adssecurity.nl. Ook voor vragen bent u van harte welkom.

  Aanhef (verplicht)

  De HeerMevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wij zullen deze gegevens niet verkopen en aan derden verstrekken.

  [recaptcha]

  Wilt u graag meer informatie over onze diensten?

  DeniceĀ Sijtsema
  +31 (0)6 13 62 71 35

  "Wij leveren veiligheid en laten niets aan het toeval over. Overal aan denken, controleren en vervolgens perfect uitvoeren dat kenmerkt ADS Security."