Onze werkzaamheden

ADS Security is een dynamische onderneming met jarenlange ervaring op het gebied van bewaking en beveiliging. Wij bereiken topkwaliteit met ons brede dienstenpakket, een flexibele en marktgerichte werkwijze en het continue streven naar kwaliteit. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met ADS Security in Amsterdam.

ADS Security levert de volgende diensten

  • werkzaamheden-adsObjectbeveiliging
  • Datacenterbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Receptiediensten
  • Mobiele Surveillance

Wij bieden

  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Flexibel met uitgebreid netwerk
  • Kwaliteit in Beveiliging

De beveiligingsmedewerkers van ADS

Alle medewerkers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. In ons beleid hebben wij betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel staan, wat met zorg wordt overgedragen op het personeel. Hoewel dit voor beveiligingsbeambten uiteraard geen nieuws is. Wij hanteren een aanpak die marktgericht is en streven continue naar de beste kwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaarheid en de beste service.

Veiligheid staat voorop!

Bij ADS Security draait het allemaal om veiligheid. Het weren van insluipers en dieven, het beveiligen van een evenement, horecagelegenheid of winkel. Veiligheid staat voorop. Of het nu gaat om gasten, bezoekers, zakenpartners, medewerkers, een andere doelgroep of kostbare bezittingen. De beveiligingsbeambten van ADS Security zijn professioneel inzetbaar voor het waarborgen van de veiligheid. Wij zijn uw partner in veiligheid!

Maak een afspraak voor beveiliging en bewaking

Bent u geïnteresseerd in beveiliging en bewaking van ADS security? Neem contact op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06 13 62 71 35 of mail info@adssecurity.nl. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij uitgebreid in op al uw wensen, vragen en suggesties. Gezamenlijk komen we tot een degelijk en efficiënt plan ter waarborging van de veiligheid. Onze vestiging is in Amsterdam, en wij zijn actief in heel Nederland.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten?

Denice Sijtsema
020-3314969

"Wij leveren veiligheid en laten niets aan het toeval over. Overal aan denken, controleren en vervolgens perfect uitvoeren dat kenmerkt ADS Security."