Beveiligingsbedrijf Hoofddorp

Professionele beveiliging in Hoofddorp

ADS Security is uw professionele en betrouwbare beveiligingsbedrijf in Hoofddorp en omstreken. Wij zijn specialist in het beveiligen van objecten, panden, personen en evenementen. Neem contact met ons op voor advies of een plan op maat. Alle beveiligingsbeambten van ADS Security zijn gespecialiseerd en gaan zeer discreet te werk. Wij zijn uw betrouwbare partner!

24 uur per dag beveiliging

beveiligingsbedrijf hoofddorpVoor 24-uurs beveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. ADS Security is ervaren en deskundig in het continue beveiligen van bijvoorbeeld uw bedrijf. Voor uzelf kan het een lastige opgave zijn dit te organiseren, u zou er uw handen vol aan hebben. Het voordeel van een professioneel beveiligingsbedrijf, is dat u geheel ontzorgd wordt. Wij hebben ook een collectief surveillanceprogramma opgesteld, waar u als bedrijf gebruik van kunt maken.

Wat doet ADS?

Wij leveren de volgende diensten in beveiliging in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en omstreken:

  • Beveiliging van objecten
  • Beveiliging van datacenter
  • Beveiliging van evenementen
  • Receptiediensten
  • Mobiele Surveillance

Beveiligingssectoren: particulieren en bedrijven

ADS Security heeft als professional jarenlange ervaring in diverse beveiligingssectoren. Particulieren en bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Het voordeel van ADS is dat wij kwaliteit leveren tegen scherpe tarieven. Als u een opdracht plaatst, kijken wij nauwkeurig welke specialisten hier geschikt voor zijn. Wij stellen een takenpakket op, dat nauw aansluit bij uw bedrijfsvoering en budget. Iedere werknemer bij ADS is gediplomeerd, en volgt met regelmaat opfriscursussen door ons verzorgd. Bovendien gaan wij discreet om met de opdracht die u bij ons neerlegt.

Vraag een offerte of informatie aan

Vraag een offerte aan bij beveiligingsbedrijf Hoofddorp ADS Security, neem contact op of bel met 020-3314969. U kunt rekenen op onze professionele expertise en betrouwbaarheid. We gaan graag met u om tafel om een plan op maat te maken. Optimale beveiliging, daar gaat het om!