Receptiedienst beveiliging

Receptiedienst beveiliging | De receptie geeft vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Tevens is het ook een plek waar veiligheid gewaarborgd dient te worden. U wilt immers geen ongewenste personen in uw pand. Wij van ADS Security verzien graag uw receptie van getrainde beveiligers. Al onze medewerkers zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd op stressbestendigheid, talenkennis en vakbekwaamheid. Onze werkzaamheden bestaan onder ander uit:
receptiedienst-beveiliging

  • Bemanning van de receptie
  • Aannemen telefoon
  • Bezoekersregistratie
  • 24 uurs beveiliging
  • Controlerondes

Integratie binnen uw bedrijf.

Wij streven ernaar om onze werknemers zo goed als mogelijk te integreren binnen uw bedrijfsvoering. Wij kunnen begrijpen dat u een bepaalde werkomgeving gecreëerd heeft en daarom selecteren wij onze medewerkers ook op de mate waarin zij zich aan kunnen passen naar uw bedrijfsvoering. Onze medewerkers zijn specialisten met een flexibele werkhouding waardoor ze passen binnen elk bedrijf. Ook wanneer er een andere bedrijfsvoering aanwezig is dan dat ze gewend zijn. Op deze manier kunt verwachten dat onze medewerkers perfect in uw bedrijf passen. Bent u op zoek naar een medewerker voor receptiedienst beveiliging? Dan zit u goed bij ADS Security!

Receptiedienst / Beveiliging op maat.

Voor de dienst receptiedienst beveiliging kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om deze service zo veel mogelijk op maat te maken. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat uw bedrijf bepaalde werkzaamheden bevat die niet standaard zijn. Om zo onze beveiligingsdiensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw bedrijf kijken wij graag naar de mogelijkheden van maatwerk. Door onze flexibele medewerkers in te zetten, tillen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. En is uw pand nog eens goed beveiligd ook! Wie wil dat nou niet?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op 020-3314969. Besteed uw receptiedienst beveiliging nu uit aan ADS Security en profiteer van een veilige werkomgeving zonder zorgen.