Beveiliging bedrijven Amsterdam

Beveiliging bedrijven Amsterdam | De veiligheid binnen uw bedrijf is essentieel. In vele gevallen kunt u het pand beveiligen met camera’s en andere voorzorgsmaatregelen. Echter loopt u dan altijd achter de feiten aan als er iets gebeurd in uw pand. Wij van ADS Security verzorgen bedrijfsbeveiliging in de breedste zin van het woord. Zo is het bij ons mogelijk om de receptie te voorzien van een beveiligingsbeambte die bijvoorbeeld licht administratieve taken, toegangscontrole en controlerondes verzorgd. Ook is het mogelijk om uw bedrijf buitenaf te laten beveiligen. Dit kan onder andere door surveillance op collectieve basis.

Beveiliging bedrijven Amsterdam, veiligheid staat voorop

Beveiliging bedrijven AmsterdamWanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u veiligheid en kwaliteit verwachten. Al onze beveiligingsbeambten zijn gediplomeerd en hebben vele jaren ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Ze zijn uitermate kritisch verkozen op basis van karakter, ervaring en vakkundigheid. Wij streven er naar om maatwerk te leveren en onze diensten zo veel mogelijk aan te sluiten op uw bedrijfsvoering. Op deze manier hopen wij een soepele integratie te realiseren van onze beveiliging zodat u hier geen omkijken naar heeft. Al onze medewerkers zijn voorzien van de juiste uitrusting en zullen zich aanpassen naar de dresscode die u hanteert binnen uw bedrijf.

Collectieve beveiliging bedrijven Amsterdam

Staat uw bedrijfspand op een collectief bedrijventerrein en heeft u goed contact met uw mede ondernemers op dit terrein? Wellicht is collectieve beveiliging dan een goed optie. Dit kan aanzienlijk in de kosten schelen en de kans is kleiner dat inbrekers zullen inbreken omdat er veel meer tijd op het bedrijventerrein wordt doorgebracht dan bij de standaard surveillance.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord en kijk samen met u naar een passende oplossing voor uw probleem!