Over ons

ADS Security werkt uitsluitend met zeer bekwame medewerkers, met ruime ervaring in beveiliging en bewaking. Wij selecteren de juiste mensen die optimaal passen bij uw organisatie. Zo weten wij uw visie naar tevredenheid uit te dragen. Naast de verplichte, algemene beveiligingsdiploma's, beschikken onze medewerkers ook over de juiste technieken en vaardigheden. Zo kunnen calamiteiten in uw branche efficiënt en discreet worden opgelost.

Plezier in het werk

ads security amsterdamHet is ons nadrukkelijk streven dat al onze medewerkers plezier hebben in hun werk en dit uitdragen richting opdrachtgevers, collegae en bezoekers.

EHBO en BHV

Alle beveiligingsbeambten zijn in het bezit van een EHBO- en BHV-diploma. ADS Security besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid van haar personeel. Integriteit in alle aspecten, staat bij ons hoog in het vaandel. Uw normen en waarden worden ten allen tijden gehandhaafd.

Voor wie?

Wij leveren onze diensten aan diverse instanties zoals:

Meer weten over beveiliging en bewaking in Amsterdam en omstreken?

Voor meer informatie bent u van harte welkom contact met ons op te nemen. Bel +31 (0)6 13 62 71 35 of mail info@adssecurity.nl. ADS Security is gevestigd in Amsterdam en ook inzetbaar in Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Purmerend en Almere. Vraag een adviesgesprek aan, wij maken graag een passend plan voor u.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten?

Denice Sijtsema
020-3314969

"Wij leveren veiligheid en laten niets aan het toeval over. Overal aan denken, controleren en vervolgens perfect uitvoeren dat kenmerkt ADS Security."