Beveiliging Hoofddorp

Beveiligingsbedrijf Hoofddorp e.o.

ADS security is het professionele beveiligingsbedrijf in Hoofddorp. Wij bieden diverse diensten wat betreft de beveiliging van objecten, panden en personen. Neem contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een offerte. Beveiliging Hoofddorp staat voor kwaliteit, discretie en uiteraard Veiligheid. Denk aan het beveiligen van winkelketens, evenementen en VIP’s.

De beveiliging van personen, objecten en panden

ADS security is specialist in het naadloos uitvoeren van beveiliging. Wij beschikken over een ruim en uitgebreid netwerk, waar u voordeel van heeft. Samenwerken is erg belangrijk binnen de veiligheidsbranche. Wij bieden de volgende veiligheidsdiensten aan in Hoofddorp e.o.:
beveiliging hoofddorp
✓ Beveiliging van objecten
✓ Beveiliging van datacenter
✓ Beveiliging van evenementen
✓ Receptiediensten
✓ Mobiele Surveillance

Inbraak en beroving

Bescherm uw pand en medewerkers tegen inbraak en beroving. Zelfs op klaarlichte dag worden de gekste escapades uitgehaald. Criminelen kunnen zich vergrijpen aan kostbare bezittingen en uw bedrijf als doelwit zien. Een gekwalificeerd beveiligingsbeambte van ADS security maakt dit gevaar kleiner. Bovendien krijgen u en uw personeel een veiliger gevoel.

Bekwame en professionele beveiligers

De medewerkers van ADS security gaan zeer bekwaam te werk en beschikken over voldoende ervaring. Hierop selecteren wij onze mensen, alvorens ze in dienst komen. Uiteraard beschikt iedere beveiliger en beveiligster over de algemene beveiligingsdiploma’s (welke verplicht zijn). En over de benodigde technieken en vaardigheden. Dit is een must bij het tegengaan en oplossen van calamiteiten in uw branche.
ADS security gaat gegarandeerd efficient en discreet te werk!

Meer weten over beveiliging Hoofddorp?

Heeft u interesse in de veiligheidsdiensten van ADS security? Wij stellen graag een plan van aanpak met u op. Bel 020-3314969 of mail info@adssecurity.nl, dan helpen wij u verder. Wij hebben jarenlange ervaring in het bewaken en beveiligen van personen, objecten en panden. U kunt vertrouwen op onze expertise en discretie. Daarnaast krijgt u bij ons een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor ADS security, dan kiest u voor kwaliteit.