Beveiligingsbedrijf Haarlem

ADS Security, hét beveiligingsbedrijf Haarlem

ADS Security is uw beveiligingsbedrijf in Haarlem en omstreken. U kunt bij ons terecht voor verschillende veiligheidsdiensten. De medewerkers van ADS Security gaan uiterst zorgvuldig te werk en zijn uiteraard bekwaam in hun werkzaamheden. Ongeacht het project, wij plaatsen ervaren beveiligers die aansluiten bij de doelstellingen van uw organisatie. ADS, het beveiligingsbedrijf Haarlem, ontzorgt.

Dynamische organisatie

ADS Security, uw dynamische beveiligingsorganisatie. Dankzij jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde expertise om de beveiliging en veiligheid van uw pand, object of evenement feilloos te laten verlopen. De voordelen van ADS Security, het beveiligingsbedrijf Haarlem voor bewaking en beveiliging:

  • Beveiligingsbedrijf HaarlemPrima prijs kwaliteit verhouding, marktconform.
  • Flexibele instelling van uit het bedrijf en de medewerkers.
  • Uitgebreid netwerk.
  • Kwaliteit, ervaring en expertise.

 

Alles onder controle!

Controle is in de beveiligingsbranche een must. Zowel voor het pand, object of tijdens het evenement als voor bezoekers en de samenleving. Ervaren beveiligers geven een gerust gevoel, want herrieschoppers kunnen overal zijn. Veiligheid behoort tot de basis en daar kan ADS Security u in voorzien. Het beveiligen van objecten, panden en mensen.. Laat het aan ADS Security over! Alle beveiligingsbeambten zijn in het bezit van een EHBO- en BHV-diploma.

Visie van ADS Security

Ongeacht welk project en de grootte ervan, zullen onze beveiligers de visie van uw organisatie uitdragen. Tevredenheid van onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de volgende veiligheidsdiensten kunt u bij ADS Security terecht:

✓ Beveiliging van objecten
✓ Beveiliging van datacenter
✓ Beveiliging van evenementen
✓ Receptiediensten
✓ Mobiele Surveillance

De medewerkers van ADS

De medewerkers van ADS Security beschikken over de benodigde vaardigheden en technieken. Calamiteiten worden gegarandeerd discreet en efficient opgelost, ongeacht de branche waarin een organisatie zich bevindt. Daarnaast hebben alle medewerkers de algemene beveiligingsdiploma’s, die tevens verplicht zijn. Wilt u meer weten of een persoonlijke afspraak maken? Bel +31 (0)6 13 62 71 35 of mail info@adssecurity.nl.