Horecabeveiliging

Heeft u een eigen horecagelegenheid in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Dan zijn ongeregeldheden het laatste waar u als ondernemer op zit te wachten. Echter vinden er in het uitgaansleven nogal eens vervelende incidenten plaats. Ongewenst gedrag, geweldpleging en lastige klanten komen helaas weleens voor. Maak daarom gebruik van de diensten van ADS Security, gespecialiseerd in horecabeveiliging. Onze beveiligingsbeambten houden uw horecagelegenheid zo veilig en plezierig mogelijk.

Wanneer u voor ADS Security kiest, dan kiest u voor:

  • Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Flexibiliteit, met uitgebreid netwerk
  • Kwaliteit in Beveiliging

Onze werkzaamheden op het gebied van horecabeveiliging

Op het gebied van horecabeveiliging bestaan de werkzaamheden van ADS Security voornamelijk uit deurbeleid en ordebewaking. Onze zeer bekwame en ervaren medewerkers zorgen voor een klantvriendelijk en professioneel deurbeleid, waardoor uw gasten en personeel kunnen genieten van een gezellige, maar bovenal veilige avond.

Onze beveiligers

ADS Security selecteert de juiste beveiligers, die optimaal passen bij uw onderneming en uw visie naar wens weten uit te dragen. Al onze beveiligers beschikken over de verplichte, algemene beveiligingsdiploma’s. Ze zijn onder andere in bezit van een BHV- en een EHBO-diploma. Daarnaast beschikken ze over de juiste technieken en vaardigheden om elke vorm van horecabeveiliging op een juiste manier in te vullen. Incidenten worden door onze beveiligers op een efficiënte en discrete manier opgelost. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons beleid hoog in het vaandel en dit wordt met zorg overgedragen aan ons personeel.

Overige beveiligingsdiensten

Naast horecabeveiliging kunt u bij ADS Security ook terecht voor andere vormen van beveiliging in Amsterdam en omstreken, zoals:

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van horecabeveiliging? Neem dan contact met ons op of bel naar 020-3314969. Wij helpen u dan graag verder en kunnen voor u een beveiligingsplan op maat maken.

ADS Security is gevestigd in Amsterdam, maar ook inzetbaar in nabijgelegen dorpen en steden, zoals Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Zaandam, Purmerend en Almere.