Objectbeveiliging Hoofddorp

Professionele beveiliging van objecten

ADS Security is specialist in het beveiligen van objecten in verscheidene situaties. Onze professionele beveiligers zijn echte experts als het gaat om de beveiliging van objecten en personen. Wij stellen graag een plan op maat op voor de perfecte beveiliging. Neem contact op voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek. Bij objectbeveiliging in Hoofddorp en de regio kunt u onder andere denken aan:
objectbeveiliging hoofddorp

  • Toegangscontroles en cameratoezicht
  • Open- en sluitrondes
  • Sleutelbeheer
  • Bedrijfshulpverlening (BHV)

Preventieve beveiliging voorkomt ellende

Bij preventieve beveiliging kunt u denken aan de installatie van camera’s in en om het pand, of tijdens een evenement. Periodieke beveiligingsrondes op vooraf vastgestelde tijdstippen. En het aanstellen van een professioneel beveiliger die het betreffende object 24/7 bewaakt. Al onze diensten zijn mogelijk voor de korte en de lange termijn. Preventieve beveiliging voorkomt onrust en garandeert veiligheid voor uw gasten, winkeliers of bezoekers.

ADS Security, uw professionele beveiliger

Wij zijn uw professionele beveiliger! ADS Security werkt uitsluitend samen met gediplomeerde beveiligers die ook gecertificeerd zijn. Een belangrijke vereiste is dat de samenwerkende beveiligers meerdere jaren ervaring hebben in een evenredige functie. Wij leveren gegarandeerd kwaliteit en gaan discreet om met de informatie die u geeft.

Beveiligingsplan op maat

ADS Security is een professioneel beveiligingsbedrijf werkzaam in Hoofddorp en de regio. Voor de uitvoering van een degelijk beveiligingsplan dat naadloos aansluit op uw wensen, kunt u een afspraak maken. Aan de hand van uw wensen en behoeften selecteren wij een beveiliger die past binnen de gestelde vereisten. Wij passen onze werkzaamheden nauwsluitend aan op uw bedrijfsvoering. Beveiliging op maat!

Objectbeveiliging Hoofddorp, maak een afspraak!

Neem contact op met ADS Security. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werkzaam in de gehele regio. U kunt ons beveiligingsbedrijf onder andere inzetten in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, De Zaanstreek en Amstelveen. Bel 020-3314969 voor een afspraak.