Objectbeveiliging Zaandam

Optimale beveiliging van objecten in Zaandam

Voor gekwalificeerd en ervaren beveiligingspersoneel bent u bij ADS Security aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel beveiligingsbedrijf en kiezen ons personeel zorgvuldig uit, waarbij wij selecteren op kwalificaties en karakterprofielen. Alle beveiligers zijn in het bezit van een EHBO en BHV diploma. Uw pand of object optimaal laten beveiligen is aan ons uitbesteedt! Objectbeveiliging Zaandam, neem contact op met ADS Security.

U kunt op ons rekenen

objectbeveiliging zaandamADS Security staat voor ontzorgen, u kunt rekenen op optimale veiligheid. Dit doen wij op betrouwbare, professionele en punctuele wijze. Bij objectbeveiliging kunt u denken aan het beveiligen van een bedrijfspand, bouwplaats en/of ieder ander object. De bekwame beveiligers van ADS Security houden uw pand of gebied veilig en bemand. Maar denk ook aan de beveiliging van een woning of villa, neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Objectbeveiliging Zaandam, op maat

Bij ADS Security krijgt u objectbeveiliging op maat, 24 uur per dag de beveiliging van uw object in Zaandam, Amsterdam of omstreken. Zowel voor het beveiligen van uw evenement als bedrijfspand stellen wij graag een professioneel plan op. U kunt daarbij denken aan het uitvoeren van:

  • Controlerondes (bijvoorbeeld brand, regelmatige of sluitcontroles)
  • Toegangscontroles
  • Beveiliging van bedrijfspanden en evenementen
  • Portiersdiensten en terreinbewaking
  • Receptiediensten
  • Sleutel- en camerabeheer

Voorkom criminele vergrijpen

Criminele vergrijpen en alle gevolgen van dien kunnen voorkomen worden. Laat het niet uit de hand lopen, schakel een professioneel beveiliger in. De beveiligingsbeambten van ADS Security zijn gekwalificeerd en getraind.

Wij gaan als volgt te werk

Wij werken naar de principes van kwaliteit en professionaliteit. Vraag vrijblijvend advies aan om de mogelijkheden te bespreken, onze specialistische werknemers passen zich aan binnen het gezicht van uw bedrijf. Bovendien gaan wij erg discreet te werk. Een compleet pakket van beveiligingsdiensten binnen elke wens! Naast objectbeveiliging bieden wij datacenterbeveiliging, evenementenbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. Neem voor meer informatie contact op of bel 020-3314969.