Winkelbeveiliging

Heeft u een eigen winkel in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? En bevindt uw winkel zich in een drukke omgeving, zoals een winkelstraat of een winkelcentrum? Dan is helaas de kans aanwezig dat er geregeld spullen uit uw winkel gestolen worden. Ook kunnen er in dergelijke drukke omgevingen weleens opstootjes ontstaan. Het is in beide gevallen dan wel zo fijn als u er als ondernemer niet alleen voor staat. ADS Security helpt u daarom graag met het veilig houden van uw winkel. Onze beveiligingsbeambten zijn gespecialiseerd in winkelbeveiliging, dus uw winkel is bij ons in goede handen.

Wanneer u voor de diensten van ADS Security kiest, dan bent u verzeker van:

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Flexibiliteit, met een uitgebreid netwerk
  • Kwaliteit in beveiliging

Onze beveiligers

ADS security selecteert voor u de juiste beveiligers, die optimaal passen bij uw winkel en uw visie naar wens weten uit te dragen. Daarnaast beschikken al onze beveiligers over de verplichte, algemene beveiligingsdiploma’s. Zo zijn ze onder andere in het bezit van een BHV- en een EHBO-diploma.

Naast diploma’s hebben onze beveiligers de juiste technieken en vaardigheden in huis om uw winkelbeveiliging op een professionele manier in te vullen. Incidenten worden door onze beveiligingsbeambten op een efficiënte en discrete manier opgelost. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons beleid hoog in het vaandel en dit wordt met zorg overgedragen aan ons personeel. U kunt op deze manier ongestoord doorgaan met het runnen van uw winkel, terwijl wij de beveiliging op ons nemen.

Overige beveiligingsdiensten

Naast winkelbeveiliging kunt u bij ADS Security ook terecht voor andere vormen van beveiliging in Amsterdam en omstreken, zoals:

Informeer naar de mogelijkheden op het gebied van winkelbeveiliging

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van winkelbeveiliging? Neem dan contact met ons op of bel naar 020-3314969. Wij helpen u dan graag verder en maken graag een beveiligingsplan op maat voor u.

ADS Security is gevestigd in Amsterdam, maar ook inzetbaar in nabijgelegen dorpen en steden, zoals Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Zaandam, Purmerend en Almere.