Beveiligingsbedrijf Amsterdam en omstreken

ADS security is het beveiligingsbedrijf in Amsterdam, met jarenlange ervaring in bewaking en beveiliging. Wij werken met bekwame medewerkers die beschikken over de verplichte, algemene beveiligingsdiploma’s en over de juiste technieken en vaardigheden voor het efficiënt en discreet oplossen van calamiteiten. Tijdens de selectieprocedure voor de juiste mensen in uw branche, kijken wij of de kandidaten optimaal passen bij uw organisatie en uw visie op de juiste wijze zullen uitdragen. Plezier in werk voor onze medewerkers is iets waar wij nadrukkelijk naar streven. Dit zal bij opdrachtgevers, bezoekers en collegae niet onopgemerkt blijven.

Beveiligingsbeambten

De beveiligingsbeambten van ADS security zijn in het bezit van een EHBO- en BHV-diploma. Wij besteden veel aandacht aan betrouwbaarheid en integriteit van ons personeel. Het handhaven van uw normen en waarden, daar gaat het om. Met een breed dienstenpakket en een flexibele, marktgerichte werkwijze streven wij naar topkwaliteit. Beveiligingsbeambten zorgen voor veiligheid en weren insluipers en dieven. Zelfs op klaarlichte dag kan er van alles gebeuren. Het is daarom een logisch gevolg beveiligingsbeambten in te zetten voor de producten in uw winkel of warenhuis of bijvoorbeeld voor de veiligheid van gasten tijdens een evenement. Uw bedrijf, personeel en kostbare bezittingen zijn daarmee een stuk veiliger. Beveiligingsbedrijf Amsterdam? ADS security is uw partner.

Beveiligingsbedrijf AmsterdamDe juiste maatregelen

In overleg met onze opdrachtgevers inventariseren we de behoeften en probleemgebieden. Samen ontwikkelen we een plan voor een optimaal beveiligingsbeleid. ADS security biedt bewaking en beveiliging, een prima prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit met een uitgebreid netwerk en topkwaliteit beveiliging.

Contact beveiligingsbedrijf Amsterdam en omstreken

Beveiligingsbedrijf Amsterdam. Bent u geïnteresseerd in de veiligheidsdiensten van ADS security? Neem contact op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06 13 62 71 35 of mail info@adssecurity.nl. In een persoonlijk gesprek gaan wij uitgebreid in op al uw wensen, vragen en suggesties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *